Mer om min bakgrund och hur jag tänker gällande psykoterapi:

Nathalie Siljerud Joo

Jag är legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. Jag är specialiserad på relationer, ångestproblematik och nedstämdhet, men är van vid att möta många olika slags problem. En del av mina klienter vänder sig till mig för att få hjälp i en specifik fråga, andra för att gå i en längre behandling för att få rätsida på en mer komplex problematik. Jag använder olika metoder, såsom traditionell kognitiv beteendeeterapi, ACT, acceptance and commitment therapy, Intolerance for uncertainty therapy (IUT), beteendeaktivering och schematerapi.
I ett första besök försöker jag få en bild av bland annat vem du är, hur ditt liv ser ut och varför du behöver terapi just nu. Tillsammans försöker vi sedan reda ut vilka mål och delmål vi ska ha i samtalen. Ett mål för en person med social fobi skulle exempelvis kunna vara att ”hantera social ångest på ett bättre sätt” och delmål skulle kunna handla om att ”kunna ha ögonkontakt under ett samtal”, ”våga berätta vad man tycker på ett jobbmöte” och ”fråga en vän om de vill gå på bio”.
Jag vill gärna att det arbete som vi påbörjar i rummet i största mån ska kunna fortsätta utanför terapirummet. Tillsammans försöker vi därför att bestämma hemuppgifter som du gör mellan samtalen.
Jag försöker i största mån att arbeta med evidensbaserade metoder och håller mig ajour med vad som sker i forskning kring terapi. Det som också är viktigt för mig är att relationen mellan dig och mig ska fungera på bästa sätt. När den gör det kan den största utvecklingen ske.

Röster från tidigare klienter:

”Nathalie är mycket proffsig och har nästan en medial känsla för vad som är problemet. Kan starkt rekommendera henne.”

”Tydligt och konkret, med en varm underton som gör att man känner sig hörd och bekräftad”

”Supernöjda och kan varmt rekommendera! Härlig energi och bra samtal!”

För att läsa fler recensioner och boka samtal, tryck här:

https://www.bokadirekt.se/places/stockholm-parterapi-och-kbt-41691